ÄNTLIGEN LANSERINGSFEST!

2020 var det 50 år sedan Teatern Utan Reaktionärer startade i en källarlokal i Gamla stan. Det gör oss till Sveriges näst äldsta fria teatergrupp (efter Fria teatern). Detta uppmärksammar vi bland annat genom en jubileumsantologi. Antologin har under året publicerats digitalt i fem delar och kommer nu ut som tryckt bok. Varje bok är numrerad och innehåller en unik märkning från Turteatern. Bara en sådan sak.

3 december kl 18.00 har vi lanseringsfest på teatern! 

Utöver möjligheten att köpa boken som innehåller hela vårt 50-åriga liv kommer kvällen att bjuda på hemlig underhållning. Program TBA. Baren har såklart öppet!
O.S.A. till biljett@turteatern.se

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19:
Enligt regeringens senaste riktlinjer tillämpar vi regeln om vaccinbevis på tillställningen. Alla besökare kommer att få visa sitt vaccinbevis samt legitimation i kassan vid ankomst. Detta gäller alla över 18 år. Om du inte redan har ett kan du hämta ditt vaccinationsbevis här: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
Om du av medicinska skäl inte kunnat vaccinera dig behöver du ta med ett läkarintyg och visa i dörren. 

Är du sugen på boken men kan inte närvara på festen? Beställ boken här!