UngaTur: Between (gästspel)

between2_600

Du undrar kanske varför du lyssnar på det här? Du lyssnar för att jag ska berätta hemligheten om universum. För att förstå den måste du bli jag ett tag. Det är ganska tungt, det har hänt en sak.

I Between möter vi Ana, som nyligen förlorat en vän. Publiken får tillsammans med Ana färdas ut i människans grundläggande frågeställningar om den egna existensen i förhållande till tid, rum och sorg. Föreställningen spelas i ett intimt scenrum där publiken genom hörlurar, rörelser och ett perspektivförskjutande narrativ får bli Ana en stund. Hur är det i hennes flickrum, hur känns minnet av skolgården och vad händer egentligen i din egen handflata?

Med Between fortsätter UngaTur arbetet som påbörjades med föreställningen Du vet havsdjupen, 2015, där de tillsammans med regissören Anne Jonsson och dramatikern Moa Backman undersökte flickskapet.
Om Between i Tidningen Årsta/Enskede

OM UNGATUR
UngaTur är en fristående förening som startades 2004 som en plattform för unga oetablerade konstnärer och har sedan starten gjort ett trettiotal teaterföreställningar, filmer, kabaréer och festivaler främst för målgruppen unga i åldern 13-25 år. UngaTur verkar för att genom konst skapa unika upplevelser, politisk debatt, förändringspotential och ge handlingsutrymme åt ungdomar. ungatur.se

Premiär
14 september 20.00

Offentliga föreställningar:
Torsdag 25 oktober 19.00
Måndag 29 oktober 18.00
Tisdag 30 oktober 19.00
Onsdag 31 oktober 19.00
Lördag 3 november 18.00
Söndag 4 november 16.00
Spelas även för skolor och på turné.

knapp1
(Kulturbiljetter.se)


MEDVERKANDE
Ursprungsidé och koncept:
Anne Jonsson och Moa Backman
Regi: Anne Jonsson
Dramatiker och dramaturg: Emma Palmkvist
Medskapare och aktör: Lisen Rosell
Ljuddesign och kompositör: Tanya Byrne
Ljussättning och teknik: Olle Axén
Körteknik: Sanna Adibzadeh och Freja Forsström
Producent: Siri Nyke
Kommunikatör: Carolina Oscarsson
Produktionspraktikant: Julie Finnved
Grafisk design: Lisa Dalenius
Konstnärlig ledning UngaTur: Aurelia Le Huche