Hemligheten

Hemligheten är en upplevelsevandring för barn från 4 år. Utgångspunkten är att alla platser kan gömma på en hemlighet – ett äventyr. Under en timme tas du med utomhus och upptäcker en ny värld mitt i ditt välkända kvarter.

Äventyrsvandringen börjar med att barnen får träffa Marie som berättar om en gammal sägen från platsen om de två syskon Tova och Ilja och hur det gick till när de råkade ut för skogsfolket. Plötsligt dyker skogshuggaren Roffe upp och han känner också till den spännande historien. Med hans hjälp får barnen följa med längs stigar och smala passager. De hittar gamla föremål, fällor och kojor, och Marie och Roffe spelar upp roliga och spännande scener som leder berättelsen framåt.

Med hjälp av barnens egna iakttagelser, fynd och fantasier växer en oförglömlig saga fram inför deras ögon och öron mitt ute i naturen!

Teater, natur, spänning och gummistövlar – allt detta smälter samman i ”Hemligheten” och gör detta till en upplevelse ut över det vanliga.

Manus: Robert Sjöblom
Medverkande: Marie Ahl & Robert Sjöblom

Spelas utomhus. Mötesplats T-banestation Hammarbyhöjden utgång Ulricehamnsvägen. OBS: Gummistövlar eller praktiska skor!!!