EAT IT!

Av Rebecca Westholm

Premiär 18 januari 2013 på Turteatern

Saxat ur pressen

Som en del i vår idé att korsbefrukta oss med olika samarbeten och scenkonstformer har vi bjudit in Ruby Rose Productions och föreställningen Eat it till vår stora scen med premiär den 18 januari 2013.
Ruby Rose Production är ett kulturproduktionsnätverk som arbetar med att kreativt producera och skapa cirkus, teater och varietéföreställningar. De producerar även egna eller samproducerade konserter, klubbar, direktaktioner och releasefester. Vi känner ett starkt släktskap med Ruby Rose´s humor, galenskap och drivkraft att ruska om och söka nya vägar inom scenkonsten. Vi är mycket stolta och glada över att presentera Eat it!

 

“There is no easy way to a great mind – it has to come from a great body! We are here to get you skinny and fit, cause if you’re skinny and fit – you’re happy.”
– Beatrix & Jenifur

Det här är ingen poetisk, känslig föreställning om den emotionella och postmoderna människan. Det här är inte en historia om risker och artistens inre röst. Lååångt ifrån.

Denna tragikomiska och högst aktuella föreställning kommer att guida dig hela vägen från socialt accepterad bantning till utkanten av svält på nolltid. Från längtan till att vara den vackraste till att vara villig att betala priset det kostar för ultimat skönhet. Det här är en resa mot perfektion – helt utan kolhydrater, utan fett och utan protein!

EAT IT! är cirkus, performance och varieté om skönhetsideal, kroppshets, och konsten att vara vid fronten i kriget mot fett.

”There is no better way to prove the absurdity of a social problem than laughing at it in its face.”
– Rebecca Westholm, Regissör

 

Idé och Regi: Rebecca Westholm /Ruby Rose
Retuscherad av: John-Paul Zaccarini
Medverkande: Angela Wand, Eliisa Erävalo, Anna Lagerkvist, Chloe Derrouaz, Rebecca Westholm
Kostymdesign: Anja Kjellin
Ljus: Patrik Bogårdh
Musik och ljudbild: Tobias Hyllander
Foto: Alex Hinchcliffe, Klara Granberg
Producent: Groundfloor Production

www.eatitshow.se

Spelas:
JANUARI (kl.19.00): 18, 19, 24, 25, 26, 28, 31
JANUARI (kl.16.00): 20, 27
FEBRUARI (kl.19.00): 1, 2, 4, 8, 9, 11
FEBRUARI (kl.16.00): 3, 10

Föreställningen är 60 min lång, ingen paus.

PRESS