Nosferatu 2: vampyrens återkomst

Nosferatu är tillbaka!

I en klassisk uppföljare som välkomnar såväl återvändare som nya skräckfantaster följer vi med vår favoritvampyr på nya rysliga äventyr och pirriga överraskningar. Tillsammans med vännen Fladderfredrik packar Nosferatu in sig i kistan och lämnar sitt mörka slott. Vågar du följa med?

2019 satte Turteatern upp Nosferatu – en skräcksymfoni. I uppföljaren får vi återigen möta vampyren Nosferatu och hans vän Fladderfredrik som den här gången ger sig ut på äventyr. 

Nosferatu 2: vampyrens återkomst riktar sig till lite äldre barn, med en förhoppning om att de som upplevde den första föreställningen får träda in i samma universum ännu en gång. Det är en fin tanke att barnen får möjlighet att växa upp med Nosferatu som en återkommande karaktär. Föreställningen är dock helt fristående och vi välkomnar nya bekantskaper!

Nosferatu är en skräckföreställning för barn i åldrarna 6-9 år. Den har premiär på Turteatern den 1 oktober 2021 och spelar både offentliga föreställningar och för skolklasser i Stockholms stad. Turné i länet sker våren 2022.

Köp dina biljetter här.

Regi: Marie Nikazm Bakken 
Scenografi och ljusdesign: Hannele Philipson och Sofia Linde 
Kostym och mask: Jessica Hedin
Medverkande: Maria Zakrisson Mortensson och Livia Hiselius
Teknisk samordnare: Josef Moberg
Tekniker: Tillkommer
Producent: Siri Nyke
Kommunikation: Frida Tiger
Produktionsassistent och foajéansvarig: Mathilda Spaton Goppers
Grafisk illustration: Mani, Mattias Broberg 
Foto: Tillkommer