Valkürians uppståndelse – nyårsgästabud på Turteatern

valkyriannight

Valkyrior, mjöd, valhall-dancefloor, spådom, E-typ, glitter, vikingakamp, rajraj, supé, spenar, trälar, operakör! Party like Valhall till valkyriornas uppståndelse!

Välkommen till den storslagna säsongsavslutningen av Vikingarna på Helgeland och nyårsfest den 31 december 2018! Föreställningen avslutas vid tolvslaget då en valkyrisk fest tar vid. Under kvällen bjuds du på en 3-rätters veg. meny med dryck och massa överraskningar!
 
Föreställning och gästabud: kl. 18-00
Efterfest: kl. 00-03
Dresscode: nyår / valkyria / viking / glitter / träl / isbjörn / Norwegian Vogue
OSA/boka biljett senast 21 december (för att vi ska hinna beställa mat som räcker till alla).

BILJETTER TILL FÖRESTÄLLNING + GÄSTABUD

knapp1

Ordinarie pris inkl. mat och dryck: 580 kr
Student/pensionär inkl. mat och dryck: 470 kr
Har du sett tre tidigare avsnitt är själva föreställningsbiljetten gratis och du betalar bara 300 kr för maten. Boka då biljett H.
Frågor: biljett@turteatern.se.

FESTLISTA
Skriv upp dig på listan om du kommer efter tolvslaget! Baren är öppen till 03 och det blir många överraskningar under kvällen!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

newyers_600

VIKINGARNA PÅ HELGELAND
Vikingarna på Helgeland är en skamlös såpopera i tolv avsnitt, fritt efter Ibsen, fylld med trälkorv, smuts och raj raj.

Handlingen kretsar kring ett hämndlystet relationsdrama mellan bröderna Sigurd och Gunnar, som en mörk natt rövar med sig Örnulfs döttrar Hjördis och Dagny till Helgeland. Alla anser sig vara starka vikingar boende i en ”great nation”, men egentligen har de dålig hygien och bor i en hög av skit. Genrer som fars, tragedi, bygdespel, opera, såpopera och slap-stick blandas friskt. Läs mer

Du behöver inte ha sett tidigare avsnitt för att hänga med, en resumé spelas upp.

Avsnitt 12: Valkyriaritten [31 DEC kl 18]
Vargen har varslat om död under natten. Hjördis förbereder sig för den sista striden. Med en gyllene hjälm och sin båge i handen beger hon sig ner till stranden. Men ingen makt är stark nog att bemästra ödet och valkyriorna från Valhall närmar sig.