Politiska snuskbarn och deras djur

 

Teatergruppen Hej vad det svänger i kyrkan i samarbete med Turteatern

Teatergruppen Hej vad det svänger i kyrkan är en fristående sammansättning av unga scenkonstnärer som gör sin första egenproducerade föreställning på Turteatern under Juni månad. Ensemblen står för koncept och text, nyskriven musik av Daniel Rosetti. Turteatern lånar ut regissören Nils Poletti samt sina lokaler och ger på så sätt hem åt de politiska barnen.

Det ni kommer att få se är en blandning av högt och lågt, fint och fult, sublimt och vulgärt, snuskigt och ordnat, politiskt och opolitiskt, dumt och klokt, argt och glatt. Kort sagt en förhoppning, en lindring av den sjukdom som är vår tid. Ett stolpiller mot likgiltigheten eller ett resultat av den. Ett övertramp, ett under bältet slag, en provokation, en smekning, en kyss, ett missfall, en tröst, en längtan, en spottloska, ett självtillfogat skärsår, en kittling, ett piskrapp, ett stön. Vi är barn av vår tid, snuskiga elaka små barn och vi ”leker” djur! Välkomna att titta på eller gå.
/regissören

Text: Ensemblen
Scenografi: Anne Hellansjö
Mask & kostym: Agnes Kenttä och Frida Ullander
På scen: Lucas Krüger, Logi Tulinius, Sanna Sundqvist, Asta August, Matilda Nyberg, Nils Granberg, David Sigfridsson, Camilla Monsén, Isabell Skarby-Hay, Marta Andersson – Larson, Michal Piotrowski, Marcus Johansson
Musik: Daniel Rosetti
Koreografi: David Sigfridsson
Producent: Fanny Enberg
Teknik: Ida Lindfors
Regi: Nils Poletti

Premiär 14.6 kl.20

Speldatum 16.6, 17.6, 20.6, 21.6, 27.6, 28.6, 29.6, 30.6

Recension i DN – läs mera här!

Recension i SvD – läs mera här!

Recension Kulturnytt SR – läs mera här!

Press bild

Tid: kl. 20.00- 3 timmar inkl. pauser
Under kvällen kan du dränka din politiska cynism eller din längtan efter djur i vår snuskiga bar

OBS! Endast kontant betalning både i biljettkassa och bar.

Biljetter kan köpes här! Föreställningen är slutsåld på netet – men kom till teatern på speldagen så försöker vi hitta en plats!