Ett föredrag om att försvinna

Köp biljett/Se speltider

Föreställ dig att det går att försvinna. Föreställ dig att du har raderats och inte längre finns på din adress. Föreställ dig ett liv utan dig själv.

Ett föredag om att försvinna hugger tag i känslan av att vilja vara någon annan och pausa från sig själv. Med utgångspunkten att Jaget används som ett varumärke i både privata och professionella relationer frågar vi oss vad som händer när vi tröttnar på detta? Vi iscensätter en längtan bort från Jaget, en längtan att vilja försvinna och slippa marknadsföra sig själv. När och i vilka sammanhang existerar vi och vad händer om vi drar ur kontakten och säger upp vårt individuella jag?

Välkommen till en föreläsning, ett seminarium eller en slags fysisk konferensteater. Projektet har arbetats fram genom ett devisingbaserat angreppssätt och uppmanar till interaktion med publikens inre politiska och filosofiska världar.

Idé & regi: Gustav Englund
Regiassistent: Ellen Lindhage
Dramatik Moa Backman
Koreografi & komposition: 
André Kaliff
Körkomposition: Siiri Eriksson
Scenografi: Rebecka Holmström
Kostym & mask: Sofi Gregersdotter
Maskassistent: Agnes Kenttä
Ljusdesign: Gustav Englund & 
Hilda Ohlsson
Teknik: Hilda Ohlsson
Producent: Lina-Lea Zimmerman
Produktionsassistent: Siri Nyke
Affisch: Christoffer Skogsmo, en av Personerna
Foto: Jonas Jörneberg
Ursprungsidé: Ella Rudfeldt
Ensemble: 
Emelie Florén, 
Johanna Lazcano och 
Elin Skarin

Premiär 7 september 2012 kl: 19.00Spelar 8 september kl: 19.00, 9 spetember kl: 16.00, 13, 14, 15, 17, 20, 21, 27, 28 och 29 september kl: 19.00

Ett föredrag om att försvinna genomförs med stöd av Kulturförvaltningen Stockholms stad, Stockholms Läns Landsting och Kulturrådet.

Spelas på Turteatern i Kärrtorp, Lågskärsärsvägen 13

info@ungatur.se