Inför besöket

Biljetter

Biljetter till våra egna föreställningar kostar 250 kr för ordinarie och 150 kr för studerande eller pensionär. Vi använder oss av biljettsystemet Kulturbiljetter i hanteringen av alla biljetter. Klicka på länken ”Köp biljett” på föreställningens sida och följ sedan anvisningarna. Det går också bra att gå direkt till kulturbiljetter.se och hitta våra föreställningar där.

Det går också att köpa biljett i foajén. Biljettkassan öppnar 1 timme innan föreställning.

Om du har några frågor om biljetter eller biljettköp kan du enkelt få hjälp genom att maila till info@kulturbiljetter.se eller ringa 08 – 50 25 40 80.

Mat & dryck

Ingen behöver vara hungrig eller törstig hos oss! I foajén huserar Mujeres Libres med bästa tänkbara munsbitar för både öga och gom. De öppnar ca 1 timme innan föreställningen börjar. Alkohol serveras endast i paus. Läs mer om KaféT här!

Hitta hit

Turteatern ligger på Lågskärsvägen 13 och närmsta T-bana är Kärrtorp. För att komma till oss från tunnelbanan tar du höger på torget och rundar både Ica och Coop, via en stentrappa. Du når då Lågskärsvägen och Turteatern ligger 20 meter upp för gatan.


Visa större karta

 

Tillgänglighet

Rullstol
Vi tar emot rullstolar på alla scener på särskilda platser i salongen. Alla salonger är onumrerade så säg till i kassan när du kommer så hjälper de dig att hitta en plats.

Toalett för personer med funktionsnedsättning, med handfat, finns i vår foajé.

Entrédörren till teatern är 86 cm bred och tröskeln 11 cm hög.

Ledsagare har fri entré, och måste boka sin biljett via mail biljett@turteatern.se eller telefon 08 – 50 25 40 80.