Inför besöket

Biljetter

Biljetter till våra egna föreställningar kostar generellt 280 kr för ordinarie och 170 kr för studerande, pensionär eller anställningsfri. Vi använder oss av biljettsystemet Kulturbiljetter i hanteringen av alla biljetter. Klicka på länken ”Köp biljett” på föreställningens sida och följ sedan anvisningarna. Du kan också gå direkt till kulturbiljetter.se och hitta våra föreställningar där.

Det går även att köpa biljett i foajén. Biljettkassan öppnar oftast 1 timme innan föreställning. Vi bokar eller reserverar ej biljetter per mejl eller telefon.

Om du har frågor om biljetter eller biljettköp kan du enkelt få hjälp genom att maila till info@kulturbiljetter.se eller ringa 08 – 50 25 40 80.

KaféT

I vår foajé serverar vi ibland mat och bakverk från lokala aktörer. Kaféet och biljettkassan öppnar ca en timme innan föreställning. Läs mer på respektive föreställningssida för specifik info. Alkohol serveras endast i paus.

Våra samarbetspartners:
MA Baker är ett lokalt bageri och kafé i Kärrtorp. Menyn är vegetarisk, vegansk och säsongsbetonad. Ibland har vi fänkål- och päronsoppa, ibland jordärtskockssoppa eller pumpasoppa. MA Baker arbetar nästan uteslutande med ekologiska varor. Alla bröd och bakverk görs för hand är gjorda på ekologiskt mjöl, ekologiska ägg och riktigt smör.

Hitta hit

Adress: Lågskärsvägen 13, 121 55 Johanneshov
T-bana: Kärrtorp
Teatern ligger bredvid Coop, mittemot Sushi/Poké, ca 1,5 min gångväg från T-banan. Vid tunnelbanan tar du höger ut på torget och upp för trappan mot Coop


Visa större karta

Tillgänglighet

Rullstol
Vi tar emot rullstolar på alla scener på särskilda platser i salongen. Alla salonger är onumrerade så säg till i kassan när du kommer så hjälper de dig att hitta en plats.

Toalett med handfat för personer med funktionsnedsättning finns i vår foajé.

Entrédörren till teatern är 86 cm bred och tröskeln 11 cm hög. Ramp finns.

Ledsagare har fri entré, och bokar sin biljett via mail biljett@turteatern.se eller telefon 08 – 50 25 40 80.

Hörselslinga: det har visat sig vara för mycket störningar i lokalerna för att kunna ha hörselslinga, men vi undersöker andra möjligheter tillsammans med Hörselskadades förening i Stockholm.