Valkürians uppståndelse – nyårsgästabud på Turteatern

valkyriannight

Välkommen till den storslagna säsongsavslutningen av teaterföljetongen Vikingarna på Helgeland, nyårsafton 31 december 2018! Föreställningen avslutas vid tolvslaget och en valkyrisk efterfest tar vid. Under kvällen bjuds du på en 3-rätters vegetarisk meny med dryck.
 
Föreställning och gästabud: kl. 18-00
Efterfest: kl. 00-03
OSA/boka biljett senast 20 december.

BILJETTER TILL FÖRESTÄLLNING OCH GÄSTABUD

knapp1

Ordinarie pris inkl. mat och dryck: 580 kr
Student/pensionär inkl. mat och dryck: 470 kr
Har du tidigare sett tre föreställningar av Vikingarna på Helgeland är själva föreställningsbiljetten gratis och du betalar bara 300 kr för kuvertavgiften. Boka då biljett H. För frågor om maten mejla biljett@turteatern.se.

 

OSA TILL EFTERFESTEN
Om du har köpt biljett behöver du inte OSA till efterfesten.


VIKINGARNA PÅ HELGELAND
Vikingarna på Helgeland är en skamlös såpopera i tolv avsnitt, fritt efter Ibsen, fylld med trälkorv, smuts och raj raj. Seriestart 29 november och storslagen säsongsavslutning på nyårsafton.

Handlingen kretsar kring ett hämndlystet relationsdrama mellan bröderna Sigurd och Gunnar, som en mörk natt rövar med sig Örnulfs döttrar Hjördis och Dagny till Helgeland. Alla anser sig vara starka vikingar boende i en ”great nation”, men egentligen har de dålig hygien och bor i en hög av skit. Genrer som fars, tragedi, bygdespel, opera, såpopera och slap-stick blandas friskt. Läs mer

vikingarnaS01E12_KlaraG_1200

Avsnitt 12 Valkyraritten – 31 DEC kl 18
Vargen har varslat om död under natten. Hjördis förbereder sig för den sista striden. Med en gyllene hjälm och sin båge i handen beger hon sig ner till stranden. Men ingen makt är stark nog att bemästra ödet och valkyriorna från Valhall närmar sig.