AUDITION PÅ TURTEATERN!

Öppen audition/workshop för skådespelare 24 april 2022

Teatern Utan Reaktionärer verkar för en experimentfylld, gränsöverskridande och politisk scenkonst för barn, unga och vuxna. Vi vill vara en teater utan konventionella gränser, där högt och lågt blandas och där våra starkaste ledstjärnor är lust, mod och kärleksfull respektlöshet.

Konstnärlig ledare och regissör Marie Nikazm Bakken kommer tillsammans med scenograf och kostymdesigner Julia Herskovits hålla i en heldagsworkshop för skådespelare. Dagen utformas som en workshop där deltagarna gör improvisationsövningar tillsammans. Ingen förberedelse behövs. 

Turteatern får ofta in förfrågningar från skådespelare som önskar jobba hos oss, under denna audition/workshop får vi tillfälle att se nya skådespelare för kommande produktioner och deltagarna får i sin tur en inblick i hur det är att arbeta på Turteatern.

Tid: 24e april, kl 10-16. Lunch 13-14.
Plats: Turteatern, Lilla scen. Lågskärsvägen 13, T-bana Kärrtorp.

Anmälning: Skicka CV och ett par meningar om varför du önskar komma till marie@turteatern.se. Antalet platser är begränsat därför gör en gör en utsållning baserat på vilka kandidater som passar teaterns konstnärliga profil bäst. Sista dag för anmälan 10/4. Besked lämnas senast 14/4.