Vi välkomnar Josef Moberg!

Vi har fått en ny teknisk samordnare! Välkommen till familjen Josef!

Berätta lite om din bakgrund?
Jag har jobbat med teater och scenkonst på olika sätt sen jag var 15 ungefär. Jag insåg ganska snart att jag fascinerades mer av det som skedde bakom scenen snarare än det som förmedlades till publiken, och att få vara en kugge i det enorma osynliga maskineriet var det som drev mig till att söka Scenproduktionsprogrammet på Malmö Högskola. Under min studietid i Malmö har jag frilansat och arbetat med alla möjliga evenemang, men kanske mest nämnvärt Malmö Dockteater och Teater23.

Jag blev klar med skolan 2017 och flyttade då tillbaka till Stockholm och har de senaste åren haft privilegiet att få jobba med fantastiska produktioner på bland annat Parkteatern, Orionteatern, Tribunalen och Unga Klara men mest på Dramaten där jag jobbat mycket med barn- och ungdomsteater på de mindre scenerna.

Vad ser du fram emot i arbetet på Turteatern?
Att få göra ”rätt-i-plytet”-teater som vågar tro på sig själv. Att våga gå på magkänsla och göra det som helt enkelt känns rätt, oavsett vilka rädslor som kan stå i vägen, är något som jag upplever att Turteatern alltid strävat efter och det ska bli riktigt roligt att få vara en del av det framöver.

Turteatern är dessutom ansvariga för ett av mina starkaste teaterminnen, SCUM-Manifestet, så jag ser också fram emot att få ge tillbaka till den här teatern och bidra med min lilla verktygslåda som jag har samlat allt möjligt i fram tills nu.

Tack och lycka till Jenni Godoy
Vi på Turteatern tackar avgående tekniska chef Jenni Godoy för hennes fantastiska arbete och närvaro på teatern under så många år, och önskar stort lycka till på den nya färden!