MED HÄNSYN AV CORONAVIRUSET COVID-19

Turteatern välkomnar fortfarande publik till vårens föreställningar. 
Samtidigt är hälsan och tryggheten hos våra besökare, anställda och konstnärliga medarbetare av högsta prioritet. Vi följer de direktiv som ges från Regeringen och Folkhälsomyndigheten. Den aktuella föreställningen Jaktlaget tar emot max 25 personer i publiken, och påverkas således inte av förbudet mot stora sammankomster. 

I förebyggande syfte finns extra handsprit utställt i lokalen, och vi rengör handtag och liknande ytor regelbundet inför och under pågående föreställning. 

Om du som besökare känner dig sjuk eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att stanna hemma för säkerhets skull. För frågor som rör föreställningen eller återköp av biljetter, kontakta biljett@turteatern.se

Frågor och svar om coronaviruset covid-19 från Folkhälsomyndigheten.