Grottbjörnens folk – Mammut Mayhem 28 okt

mayhem5
Efter en fantastisk spelperiod i vår sexosande grotta vill vi fira succén och stenåldersseposet Grottbjörnens folk med ett Mega Mammut Mayhem 28 oktober!!! JOIN US!

Som du har längtat efter att få ta emot njutningens gåva, gosa runt härden och gnugga dig mot trubbiga spjutspetsar. Kliv in genom mynningen, låt dig omslutas av grottans klibbiga neonväggar och dansa tillsammans i rytmiska, pulserande rörelser.
Är du rädd? Frågar personen bredvid dig.
NEJ! Svarar du.
Det är mer som att jorden har börjat skaka under mina höfter, som att vulkanen gör sig redo att spruta ut het lava över jorden. Det är varmt! NEJ, det är iskallt, för det är ISTID! Men isarna rämnar och flyter fram genom skogarna i floder och små bäckar
som gör sig redo att spruta ut över klittkanten!!
————————–————–
Utforska grottans alla mynningar och veck, den kylda källans stärkande brygder, ceremoniella riter och redskapstillverkning vid eldstaden under schamanistiska neondanser till Doni från Willendorfs ära.

DJ Line up:
SIRI “HJORTON WAGNER” HJORTON WAGNER
DJ GUMMAN DET BLIR ROSÈ
MEIYÁO
GEORGE CHAMOUN

Dryck: Grottbjörnens folköl samt andra starkare heliga brygder finns att köpa i baren
Klädsel: 35000 år sedan/neon eller naken
GRATIS, OSA i facebook-eventet för att stå på listan!

28 oktober
Kl 21-03
På TURTEATERN