Om oss

omoss

Beställ Turteaterns antologi!

Teatern Utan Reaktionärer verkar för en experimentfylld, gränsöverskridande och politisk scenkonst för barn, unga och vuxna. Vi vill vara en teater utan konventionella gränser, där högt och lågt blandas och där våra starkaste ledstjärnor är lust, mod och kärleksfull respektlöshet.

Turteatern finns i Kärrtorp söder om Stockholm. Vi har en stor och en liten scen samt en foajéscen. Utöver våra egna produktioner tar vi även emot svenska och internationella gästspel samt upplåter våra lokaler för residens. För förfrågningar gällande gästspel eller residens kontakta Marie Nikazm Bakken, marie@turteatern.se.

Ledning: Marie Nikazm Bakken, konstnärlig ledare och Siri Nyke, verksamhetsledare

Styrelse 2021: Carina Ehrenholm, Fanny Twardomanski, Markus Granqvist, Linda Sandberg. Suppleant: Nils Poletti.

KONTAKT

PERSONAL

Huset
Turteatern är en plats som rymmer många kreativa människor som verkar tillsammans i en av Kärrtorps finaste 50-talsbyggnader. Här finns UngaTur som är en separat frigrupp bestående av ett tiotal scenkonstnärer och producenter. Vi samarbetar även med en rad andra kulturaktörer som verkar hos oss, däribland Teater Reflex, Fotograf Jonas Jörneberg, dramatiker Manda Stenström, scenograf Julia Herskovits och Marionettfilm.

Finansiärer
Kulturförvaltningen Stockholms stad, Kulturförvaltningen Region Stockholm, Statens Kulturråd, Sveriges författarfond samt vår publik.

Integritetspolicy och personuppgifter
För att vi ska kunna förse dig med information om vår verksamhet, hantera dina bokningar och samla in statistik behöver vi hantera vissa personuppgifter. Läs vår policy här.