Politiska snuskbarn på landsbygdssafari

GÄSTSPEL UNDER PARADISO-FESTIVALEN PÅ TURTEATERN!

Kabarén POLITISKA SNUSKBARN PÅ LANDSBYGDSSAFARI, ENDAST MÅN DEN 12 OCH TIS 13 AUGUSTI!!

Teaterkollektivet ”Hej, vad det svänger i kyrkan”  följer upp fjolårets succé på Turteatern i Kärrtorp med ännu ett kioskvältande skådespel.

Deras kabaré är ett lyckopiller, ett glädjeskutt, ett flatskratt, ett värmande leende, ett svårartat performancevrål, en angenäm kallsup, en örfil, en smocka, ett smicker, en kyss, en kittling, en kalldusch där det bränns, ett finger där det kliar, en tillfällig berusning och ett permanent uppvaknande. Åtta skamlösa skådespelare och deras svängande husband, vill locka det gudomliga i Er alla att komma ut och ta en svängom. Och Hej va det svänger!

’Hej va det svänger i kyrkan!’ är en nyandlig underhållningsorganisation och det gudomliga i människan är deras arbetslinje. De är blott enkla kulturarbetare och det står icke i deras makt att lova stor konst, men Underhållning, det kan de!

RECENSION: ://www.svd.se/kultur/scen/ingenting-for-teaterovana_8321544.svd

Föreställningen är ett samarbetsprojekt mellan Turteatern och Teater Frank.

Av: Ensemblen
Regi: Nils Poletti
Musik: Daniel Rossetti
Producent: Fanny Enberg
Medverkande: Ester Uddén, David Sigfridsson, Sanna Sundqvist, Lucas Krüger, Py Huss-Wallin, Nils Granberg, Carina Ehrenholm, Hampus Hallberg, Viktor Löfvenius, Mickel Löfvenius, Robin Ahlqvist.

ENDAST MÅN DEN 12 OCH TIS 13!!

Håll dig uppdaterad på Teaterlogens facebook!

Biljetter: https://kulturbiljetter.se/evenemang/kabar-politiska-snuskbarn-på-landsbygdssafari-1543