KaféT

kafet1

KaféT på Turteatern är ett skönt ställe, en mötesplats. Här kan du sitta med vänner, läsa en bok, diskutera ditt teaterbesök eller konserten du just sett över en kaffe eller något gott att äta.

Vi är tre fria kvinnor som sedan augusti 2012 har drivit KaféT i Turteaterns foajé. Vi vill skapa en plattform där kultur och kafé är naturligt integrerat och där du som gäst kan vara med och påverka innehållet. Vi arrangerar loppisbruncher, konserter, barnevenemang och catering för fester. Tillsammans med andra arrangerar vi bokklubb, öppen scen, dr. Sketchy´s krokikvällar, konserter, samtal, debatter och föredrag. Vi brinner för en levande scen där alla känner sig välkomna.

kafet

Maten
Mat är politik. Vi tycker att det är viktigt och roligt att laga politisk mat och strävar efter att servera ekologiskt och rättvisemärkt. Vi har alltid ekologiskt te, kaffe, vin, ett sortiment av ekologisk öl och när vi väljer våra råvaror tänker vi VEGO, EKO, REKO. Varje vecka serverar vi soppor med mycket kärlek, fylliga mackor, hembakta sötsaker och tilltugg.

Öppettider
Vi har öppet i samband med föreställningar och arrangemang i teaterfoajén. KaféT och biljettkassan öppnar en timme innan föreställningen börjar. Kom gärna in och prata med oss om dina idéer och förslag! Se vår kalender för mer information om evenemang och öppettider!

Kontakt
E-post: kafet.ekotopia@gmail.com
Facebook: facebook.com/kafeturteatern
Instagram: instagram.com/kafeturteatern